HTML

[ vadászidény ]

Élménybeszámolók a zsákmány becserkészéséről, felhajtásáról... illetve hajmeresztő party feelingekről...

[ apróságok ]

//.> Szombatonként ZP

Rendszeres látogatást szervezünk ZP-be, legyetek résen =))

egy születésnap előkészületei

2007.08.12. 21:32 :: SoulCryer

Egy közös ismerősünk a közeljövőben ünnepli majd a törzshelyünkön a születésnapját, természetessen az élet adta bölcsességek révén, igyekszünk a lehető legnagyobb ívet kiosztani a tagnak. A tervek persze már megvannak, és félig elő is vannak készítve, de egy-két dolog még hibás a rendszerben... bár mindegyik el van már intézve, így már csak be kell gyűjteni a hozzávalókat.

Természetessen igyekszünk egy akkora partyt összehozni h megeremegjen a környék, és aki ismeri a mi partyjainkat nem is lepődik meg ha tényleg beüt egy kisebb földrengés...

Előre is Isten éltessen jó barát (de még te se tudod mire vállalkoztál h minket is hívtál)

egy kis ízelítő... a legkeményebb koktélok, a legjobb ír sörök, és persze a hab a tortán csoki öntettel, ha nem szalad el a hölgy, aki vállalta mindezt...=)) persze nem valószínű h meglépne, hisz ő egyszemélyben a torta, és az ajándékok egyik része.

by SoulCryer

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása