HTML

[ vadászidény ]

Élménybeszámolók a zsákmány becserkészéséről, felhajtásáról... illetve hajmeresztő party feelingekről...

[ apróságok ]

//.> Szombatonként ZP

Rendszeres látogatást szervezünk ZP-be, legyetek résen =))

munkahelyi gyönyörök...

2007.08.16. 00:54 :: SoulCryer

Az már eddig is tiszta volt számomra, h a melóban a kis szöszi, nem kímél ha arra kerül a sor. De hogy hazafelé a buszon is betámadja a nemesebbik felem, kicsit érdekessen érintett...=)) no de semmi pánik, valahogy meg kell oldani... így aztám hátra vonultunk a busz legvégébe... persze kollégákból most laposabb volt a létszám a buszon, mindenki piálni ment a több kollégával akiknek megvan a saját bejáratott helyük, és hozzá kocsijuk.

No para, hazafelé a kislány megoldotta a dolgokat, de a maradék kolléga, kicsit érdekessen nézett, amikor remegő térdekkel másztam előre a csaj kezét fogva, a buszon, mondván h mi akkor most leszállunk...

Persze meg lesz ennek még a következménye, ami ugyanis kiderült a történtek utám, h a csoportvezetőnk kedvese a csaj lassan 2éve...=)) Bár tény h a házinyúlra nem lövünk még mi sem, de a tag még egyszer sem volt velünk a "csak egy sör" összejövetelekn, szóval maradok a régi igazságnál... "akkor foglalt amikor éppen van felette/alatta vki" =))

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása