HTML

[ vadászidény ]

Élménybeszámolók a zsákmány becserkészéséről, felhajtásáról... illetve hajmeresztő party feelingekről...

[ apróságok ]

//.> Szombatonként ZP

Rendszeres látogatást szervezünk ZP-be, legyetek résen =))

"Bula-party"

2007.08.13. 13:57 :: Pormacska

Szerda. Dáridózó. 5en csajok.

Elmentünk megünnepelni, hogy Dávidka végre szakított kis csoportunk egyik tagjával (aminek a csajszi kezdetben nem igazán örült, aztan belátta, hogy nem kell ragaszkodnia ehhez a pocakos-klepafülü-mindenenelsírommagam típusú pasihoz....). Greenben (egyetemi kávézó és pub) indítottunk, majd pár kör rövid és pezsgö után átmentünk Dózóba. Elsö ránézésre semmi különöset nem vettem észre. Szemem a tömeget pásztázta Bencét keresve, ám ö sajnos nem volt ott azon a bulin.

A belsö terem felé vettük az irányt, be a tömeg közepébe. Pár perc táncolás után már mint éhes cápák sündörögtek felénk a magukat vadásznak képzelö pasik. Elég bátrak voltak, mivel többünknek olyannal kellett foglalkoznunk táncolás mellett hogy a hozzánk tapadó kezeket és egyéb szerveket megfelelö távolságba tereljük. Végig is néztem az arcokon, hogy mi ez, itt nem nagyon szokott ilyen elöfordulni... Hát elcsodálkoztam. Mintha valami Indiából érkezett menekültbusz parkolt volna le itt. Szerencsére hamar képbe jöttek, hogy nálunk nem menö a barna szín, agyig zselézett haj és az arany nyakláncok, úgyhogy tovább is álltak pár méterrel.

Mivel nagyon meleg volt, kiültünk kicsit a szabad levegöre. Egyszercsak arra lettünk figyelmesek, hogy észveszejtö gyözikés dialektusban valaki azt mondja hogy

"Háááá láááttááá té máááán illlyen szééééip bulááááááákat??" ,

és közben böszen közelít felénk és mutogat ránk. 'Elin, aki amúgy is paprikás hangulatban volt a szakítás miatt, elöször finoman mondta hogy kotródjon arrébb. Több se kellett a Kisgyözinek, már csak rá tett megjegyzést:

"Hááá lááááttáááá té máááán illlyen széééééip szööööüke bulááááááát??"

Miután 'Elin ordított vele hogy üljön taxiba és menjen vissza Indiába, a srác valóban taxiba és ült és elment (talán Indiába?)...

Az este nem volt éppen a legjobb, de az "Ismerjük meg egymás kultúráját" nevü diákklub tagjai, ha léteznének, nagyon boldogok lettek volna, ha látják ennek a partynak az etnikai összetételét és arányát.

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LifeStyler 2007.08.14. 19:01:50

Kedves porcica az agyig zselézett haj kérem szépen nem minden esetben rossz ...sőőőt ápol és eltakar pár a gyönyörűen polírozott barnát nem bizti x)

Pormacska 2007.08.15. 14:35:34

Eeeehgenn? Hat nemtom nekem a spanyol macsósan hátranyalt hosszu haj valahogy nem a kedvencem :P
süti beállítások módosítása